torsdag 16 maj 2013

Lite mer ont - och en bieffekt

Jag har lite mer ont i knät idag - inte när jag ligger still men när jag hasar fram som en zombie. Faktum är att nu börjar baksida lår eller hamstringsenan göra sig påmind. Den gör inte direkt 'ont' men jag noterar att den existerar även när jag bara ligger. Ibland när jag rör mig normalt biter den ifrån lite. Det kan bero på rehabövningarna igår - inte minst "Magligg: bencurl".

En bieffekt av morfinet (oxytabletterna) skulle vara förstoppning. Mycket riktigt har jag inte passerat någon fast avföring sedan i söndags och jag går annars minst en gång om dagen. Trots att jag har ätit klart mindre sedan operationen har jag ökat i vikt från 87.8 i måndags morse till 89.5 idag - bara bajs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"