tisdag 9 juli 2013

Tisdag?

Jag tror att det är tisdag. Dagarna flyter redan ihop på ett skönt sätt.
 
I morse körde jag balansen i soffan, gummibandssparkar och tåhävningar innan stranden. På stranden fortsatte jag några timmar senare med knästräck. Efter stranden körde jag gummicurl 30+15 med bra mjölksyra i hamstring, 3×15 knärörlighetsövningar och till sist 3×12 excentriska enbensböjar.
 
När vätskebristen gjorde sig påmind vid halv fem drog jag i mig två kalla halvlitersöl - rena sportdrycken efter en dag i solen.
 
Frukosten bestod av bla 5 stekta ägg med bacon och bönor och en enorm tallrik med grapefrukt, apelsin, vattenmelon och äpple.
 
Middagen blev den största grekiska sallad jag har sett och sen pressade jag flämtande i mig ett som tur var mer normalstort lammlår med grynpasta... och en halvliter grekisk öl. Nyktert idag också mao även om tre öl är lite på gränsen för vad som räknas som absolutism.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"