måndag 12 augusti 2013

Kött och vin

Igår, söndag, bröt jag fastan vid 2-tiden. Då väntade en köttfest på grillad entrecôte, oxfilé samt ICAs chorizo och lammkorv. Båda de senare är mycket bra för att vara korvar: ca 90% kött, 10% fett, 17% protein.

Tyvärr blev det inga som helst tillbehör utom rödvin - inga grönsaker, inga bönor, inget bröd eller pasta, ingen potatis... Däremot blev det mycket rödvin. Jag och min kompis delade på en BiB igen. Jag hade tagit lite ur den tidigare, men det var minst tre flaskor vin kvar i BiBen. Jag åt alltså bara ett enda mål mat igår och det bestod av enbart kött och masssor med vin.

Strax innan kl 20 tog jag sista klunken vin så idag blir det lunch som vanligt vid 12-tiden.

PS: Jag drack alltså en liter vin, men tackade nej till kaffe efter kl 14... : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"