måndag 26 augusti 2013

Längtar inte längre efter sprit

1/2 flaska vin till skaldjursfrossan på Fiskekrogen i lördags utgjorde startskottet på helgfyllan i Göteborg. Nästa enhet blev ändå inte förrän 21:15 på Tranquilo, då i form av en whiskydrink och en starköl före maten. Ölen fick sällskap av tre till och drinken fick också 2-3 kompisar samt 2 shots innan det var dags att byta ställe.

På Peackock på Avenyn blev det en halv flaska champagne och sen kommer jag inte ihåg om det blev nåt mer. Antalet enheter kom således upp i rekommenderad dos på 12-15 st för en kväll. Kombinationen av skaldjursfrossa, 8 stora tapasrätter samt frukostfrossa på pannkakor, mackor och 4 bitar vetelängd med mormors hosta lyfte dessutom morgonvikten idag till 90,1 från 86,0 i torsdags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"