torsdag 8 maj 2014

programmering, språk, system och lite finans

Tuff dag idag med hela förmiddagen fylld med systemtester (nytt informationssystem), sedan lunch med sista tuggan i munnen direkt till ett riskmöte. Först 13:30 kunde jag sätta mig med lite roligare saker, dvs musik, programmeringspluggande, portugisiska och franska i DuoLingo. Puh! Jag blir svettig bara jag tänker på hetsen.

Till råga på allt rusade börsen efter Draghis kommentar att han inte gör nåt nu men om det behövs´kommer han inte tveka att agera i juni...

Annars... på roligt-sidan föll Arcam till 151,50 innan den studsade lite. Det börjar faktiskt snart bli dafgs för en rejäl död-katt-studs mot 200-nivån, men sen tar jag sikte på 135 för den aktien i sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"