måndag 30 juni 2014

TV4 i Almedalen


Efter en ganska hård helg avslutade vi med en picknick på en gräsmatta vid färjeterminalen. När nederbörden tilltog från lätt duggande till ösregn tog vi skydd under en balkong (dvs vi satte oss på någons uteplats) och fortsatte med vår salami, skinka, fårfiol, öl och prosecco.Rickard gick på färjan strax innan kl 14 och jag promenerade in mot Almedalen. Eftersom jag inte ville bli blöt högg jag förstås en stor rabarber som paraply. Aldrig hade jag kunnat ana att tiotals människor skulle fråga om de fick ta ett foto och ännu många fler fotade i smyg. Vissa följde efter mig och tog hela fotoströmmar. Allt jag gjorde var att undvika regnet på enklast möjliga sätt och plötsligt blev jag en person som fick applåder från hela restauranger när jag gick förbi. T.o.m. TV4 fångade mig på bild och tyckte att jag kunde inleda reportaget om politikerveckan:

Ungefär här inser jag att mitt flyg går om 55 minuter, inte om 1h:55m och måste snabbt försöka få tag på taxi eller gå upp till flygbussterminalen:
 

Om jag ser tom ut i blicken så är det för att jag precis avslutat två öl och en hel flaska prosecco till frukost...


Och så här såg jag ut 12h tidigare:Jag såg förstås till att hålla rörligheten uppe under helgen:

1 kommentar:

  1. Haha, rabarbermannen, not one single fuck was given that day.

    SvaraRadera

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"