onsdag 13 augusti 2014

Billigt sex

Missa inte artikeln i The Economist om internets och finanskrisens påverkan på sexindustrin. The Economist toppar faktiskt tidningen med artikeln iom bilden på framsidan. En sammanfattning finns även på Zerohedge. Jag refererade alltihop på min engelska blog.

I korthet är det precis som man kunde tro. Priserna har pressats av finanskris och internet och preferenserna är styrda av hollywoodidealet: atletiska blondiner med långt hår, stora bröst och högre utbildning är dyrast. Ytterligare premium tillkommer för de som sväljer, bor i New York och accepterar multipla kunder.

Billigast är mycket feta, svarta, med små bröst och kort hår som inte gör något extra och som dessutom kräver skydd.

Vad säger diskrimineringsombudsmannen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"