onsdag 6 augusti 2014

Negativ till börsen

Jag flummar loss lite med " teknisk" "analys" av europeiska aktier på Improve-bloggen. Läs inlägget här. Inom citationstecken, för det är varken tekniskt eller något som förtjänar beskrivningen "analys".

Slutsatsen är att det nu har vänt på riktigt och ska långt ner. Frågan är bara hur banan ser ut. Jag tror att det kommer studsar som vanligt, men att de blir ovanligt svåra att handla på och att man gör bäst att hålla sig undan helt och hållet.

Det här är nu en BEAR MARKET.


2 kommentarer:

  1. Det verkar som du försökt länka in bilder här, men dessa går inte att ladda. Jag ser bara ett "förbudsmärke", både här och på ABBW/Improve.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Jag valde "delete everywhere" när jag rensade bilder i telefonen. Var inte säker på att den skulle radera även i blogginlägg.

      Radera

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"