onsdag 24 december 2014

Är du en robot?

I december har trafiken här på Stor och Grofv exploderat. Helt utan anledning har den fördubblats och det är bara från USA trafiken kommer.

Jag misstänker att det är någon typ av spambots, men om du mot förmodan skulle vara svensk och läsa det här från USA skulle jag uppskatta om du kunde skriva en kommentar om vem du är, varför du läser och hur du hittade bloggen.

Tack.

5 kommentarer:

 1. Anders här, följer den engelska versionen men blev att man börja titta in här också!
  mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för svar. Jag visste inte att du bodde i USA. Har du klickat 10 000 gånger i December, eller är resten robotar kanske?

   Radera
  2. Well, jag bor i dalarna så något är det som inte stämmer.. Max en gång om dagen har jag klickat in mig här!

   Radera
 2. Har läst läst bloggen regelbundet i flera år, och har troligtvis läst nästan alla inlägg. Från början följde jag den eftersom jag själv började med träning i 5x5 stil. Jag tycker att bloggen är mycket inspirerande på många plan speciellt filosoferandet om inställning till livet och tankar kring uppnår "flow" :). Har aldrig lämnat en kommentar tidigare, så tänkte att det var dags nu.
  Med vänlig hälsning / Ingenjörsstudent i Uppsala

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för svar. Kul att du läser så troget och får ut något av mina anteckningar.

   Däremot misslyckades det hä inlägget fullständigt med sitt syfte - inte en enda svenskamerikan som gett sig till känna, så hur kunde besökarantalet öka från 8000 till 14000 på en månad (och 8000 var rekord i sig) och hela ökningen kom från USA...?

   Radera

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"