torsdag 8 januari 2015

Så här fantastiskt avkopplade borde alla få vara ibland

Jag noterar 937 olästa twitter updates och klickar på Home

Av en slump ser jag följande tweet bland de fem senaste: "US stocks rallied on Thursday" och tänker "eh, vaddå i torsdags, eller kan det vara torsdag idag?". 

Jag drar in luft för att ropa på Spättan och fråga om det är onsdag eller torsdag idag (Big Bang Theory Howard Style), men kollar kalendern på telefonen istället. Det är torsdag!

Ah, vad skönt att vara så avslappnad att jag är dagvill och ändå bli lite nöjd med att det snart är helg :)

I framtiden kan alla ha det så här. Faktum är att vi redan är där jämfört med på stenåldern - till priset av en minimal och förhållandevis bekväm insats får vi varmt husrum, en mjuk säng och god fräsch mat.

Som exempel på att framtiden redan är här: nanobots som bekämpar leukemi. Idag.

Skillnaden är bara att jag tagit ett steg till in i framtiden

Min hund har förresten tagit samma steg - hon latar sig hela dagarna, har tillgång till en personlig tränare och lekledare 3-4 h om dagen och får god och näringsrik mat serverad på nydiskat porslin.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"