lördag 21 februari 2015

Olivolja mot cancer... Kanske bra mot baksmälla också?

Morgontankar:

1. För mycket öl och vodka igår
2. Har bokmärkt wifikartan.se eftersom jag numera inte har telefonabonnemang - en del igår tyckte att det var ganska efterblivet. Jag kan hålla med om att jag är lite tidigt ute... men det var jag när jag slutade med fasttelefon 2003 också.
3. Längtar efter bättre insektsalternativ på menyn: Kurzweil om alternativa proteinkällor. Och Martinas om insektsbars från EXO
4. Olivolja verkar nyttigt... t.ex. mot cancer. Bra, med tanke på hur mycket jag häller i mig
5. Skönt att det alltid är vilodag före varje träningsdag och efter varje träningsdag. Tex idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Träna effektivt; minimalt för maximala resultat

Det här är en träningsblogg (men även finans, teknologi, futurism, filosofi och life hacking). Jag lyfter skivstänger varannan dag, inte alltid utan alkohol fortfarande rusande genom ådrorna. Efteråt dricker jag en liter mjölk. Inga dyra tillskott som ändå inte fungerar.

Jag kör få och enkla övningar, alltid med fria vikter. Jag tror på att träna mindre än alla andra, men smart, och på att njuta av all mat jag tycker om. Cardion varierar, men det blir några korta snabba pass på löpbandet i veckan samt några timmars hundpromenad om dagen och enstaka längre löppass utomhus i veckan

Basen i min träning är något som liknar 5x5 i knäböj, marklyft och bänkpress, men jag kompletterar med lite fler och lättare i t.ex. militärpress, dips, rodd och chin-ups.

Mina stats: 46 år, 88kg, 183cm, 142,5 kg bänkpress, 187,5 kg marklyft (och 6x172.5), 155kg knäböj.

Utnyttja "Resurserna" här intill för inspiration. Själva bloggen är annars bara en träningsdagbok samt lite filosoferande om hur man blir en bättre människa.

MOTTO 1: Aldrig kötta - Work smarter, not harder
MOTTO 2: Alltid vila - Träna kort och effektivt 1%, vila 99%
MOTTO 3: Cardio valfritt - Det behövs inte för deff, men en del gillar det. Hoppa över cardio och PW om du tycker att det är tråkigt.

TOO WEIRD TO LIVE, TOO RARE TO DIE
LÅTSAS ATT DU SKA SLUTA EFTER "NÄSTA"